Verenigingen

  1. Laatst bijgewerkt op

BKBF (Belgian Korean Business Forum)


Het Belgisch Koreaanse Business Forum (BKBF) is een Belgische sociale en business organisatie in Korea. Als non-profitorganisatie zijn de doelen van BKBF het vertegenwoordigen van de economische, culturele en academische belangen van haar leden in Korea en het creëren van sociale gelegenheden door het samenbrengen van Belgische en Koreaanse vrienden in Korea. De leden van de Raad Van Bestuur zijn Philippe Gerard (voorzitter), Marie Boes (penningmeester), Kira van Otten, Christophe Vermeylen, Marc Breynart en Michael van Muelken (team digitale communicatie en evenementenbeheer).

BKBF is een dynamische en inclusieve organisatie met een gratis lidmaatschap en verwelkomt nieuwe bestuursleden, vrijwilligers en medewerkers.

Neem contact op met BKBF via comittee@bkbfseoul.com

Volg BKBF op FacebookLinkedIn of door je aan te melden voor de mailinglijst

Website: www.bkbfseoul.com


Korea Belgium Alumni Association


De Korea Belgium Alumni Association (KBAA) is in 2019 opgericht om een ​​netwerk te creëren van mensen die in België hebben gestudeerd. Als non-profitorganisatie is het doel van KBAA om ervaringen te delen en om Belgische en Koreaanse afgestudeerden in Korea bij elkaar te brengen.

Website: www.koreabelgium-alumni.com
 

Image
Logo Korea Belgium Alumni Association